FINALENSERIEN: Trampar på motståndaren – får matchstraff

En av Modos viktigaste kuggar fick endast spela halva matchen under kvällens första finalmöte i Hockeyallsvenskan. Detta efter att ha åkt på ett matchstraff i mitten på den andra perioden. 

Ikväll drog äntligen den Hockeyallsvenska finalen igång mellan tabellettan Björklöven och tvåan Modo. Men själva finalen kom att förlora mycket fokus efter att Björklövens Brian Cooper blev liggande efter en tuff närkamp. Se när Modospelaren trampar på den liggande motståndaren Brian Cooper och får matchstraff.

Trampar på motståndaren – får matchstraff

Det skulle bli en spännande match i det första finalmötet i Hockeyallsvenskan denna säsong. Grundserievinnaren Björklöven skulle ta emot tabelltvåan Modo för att bestämma vilket av lagen som får möjlighet att kvala upp till SHL. Men glädjen i att finalen äntligen startat skulle få bitter eftersmak i mitten på den andra perioden. Modospelaren Kim Rosdahl åker på ett matchstraff efter att ha orsakat en mycket vårdslös situation. Rosdahl fäller Björklövens Brian Cooper under en närkamp och fortsätter kort därefter med att trampa på den liggande spelaren. Se situationen i klippet nedan.

Kan den fortsatta finalserien vara i fara för Modos nyckelspelare?

Texten uppdateras inom kort

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN