Klubbchefen slår tillbaka – här säljs inga spelare

Klubben har överraskat och är med i toppen på Hockeyallsvenskan. Nu florerar rykten om att spelare ska säljas, något som klubbchefen slår tillbaka mot.
Då skulle vi tappa all trovärdighet, säger Torsten Yngvesson.

Nu slår klubbchefen i BIK Karlskoga tillbaka mot ryktena att klubben kommer att sälja spelare innan deadline 15 februari. Bland annat ryktas gårdagens hattrick-man Fredrik Forsberg bort från klubben. Expressens Johan Svensson, tipsar Färjestad att det finns en ersättare till skadade Michael Lindqvist i honom.

Enligt klubbchefen Torsten Yngvesson är det uteslutet att klubbens stjärnspelare, Fredrik Forsberg, eller någon annan spelare för den delen skulle vara på väg från klubben.

– Det finns ingen sanning i det alls, vi kommer inte att sälja några spelare i det läget vi är. Då skulle vi tappa all trovärdighet mot spelare, ledare, publik och samarbetspartners, säger han till klubbens hemsida.

Dålig ekonomi

Bakom de illvilliga ryktena om att klubben kommer att släppa spelare innan transferfönstret stänger, är förutom att Färjestad jagar en målskytt också klubbens ekonomi. Klubben lever på gränsen, men Yngvesson hoppas på ett bra ekonomiskt avslut på säsongen.

– Vi lever i en tuff värld, långt ifrån glammigt. Det kommer krävas ett bra avslut på denna säsong, en bra BIK-Krona och förhoppningsvis ett bra playoff. Jag hoppas verkligen publiken sluter upp sista delen av säsongen, säger han i en kommentar om hur klubbens ekonomi ser ut.

Kom gärna med tips till oss på nyheter.
[sform id=’5464′]

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN