Home Klubbar BIK Karlskoga KLART: Dubble mästarmålvakten till Hockeyallsvenskan

KLART: Dubble mästarmålvakten till Hockeyallsvenskan

0
Den dubble mästarmålvakten, Stefan Steen, spelar i Hockeyallsvenskan nästa säsong. Han har skrivit på för en säsong med BIK Karlskoga som nu har målvaktsparet klart.
– En ”vi med dem” känsla som jag älskar att få bli en del av, säger Stefan Steen.

BIK Karlskoga har gjort klart med den dubble mästarmålvakten, Stefan Steen, senast i Sport i finska Liiga. Nu är det Hockeyallsvenskan som gäller, åtminstione under den kommande säsongen. För BIK Karlskoga betyder det att de har spikat målvaktsparet till den kommande säsongen.

– Det blir spännande att se Stefan i vår miljö och vi tror att en redan bra målvakt kan växa ut till en riktig klippa att luta sig mot i vårt lagbygge. Vi vet hur viktigt det är med bra målvakter och med Tim och Stefan tror och hoppas vi att vi har ett av Hockeyallsvenskans bästa målvaktspar, säger Torsten Yngveson i BIK Karlskoga till klubbens hemsida.

Sammanhållningen sticker ut

För den 27-årige målvakten med två SM-guld i bagaget, Skellefteå 2013/2014 och Växjö 2014/2015, blir det en ny upplevelse att komma till Karlskoga. Han gillar klubbens mentalitet och ser fram mot att representera klubben.

– Det finns en mentalitet som jag gillar. En ”vi med dem” känsla som jag älskar att få bli en del av. I övrigt verkar det vara ett jäkla go i laget och en sammanhållning som sticker ut, säger Stefan Steen till BIK Karlskogas hemsida.

Kontraktet är skrivet över en säsong. Stefan Steen har Sunne som moderklubb och har spelat seniorhockey i Skellefteå, Oskarshamn, Pantern, Växjö, Färjestad, Örebro och finska Sport.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.