Karlskoga förstärker backbesättningen

BIK Karlskoga plockar in Linus Rotbakken från seriekonkurrenten Almtuna och förstärker därmed backbesättningen. Den 26 år gamle försvarsspelaren har skrivit på ett ettårsavtal.
– Ser fram emot en ny utmaning och ett nytt kapitel i min karriär, säger Linus Rotbakken.

Det står klart att BIK Karlskoga förstärker backbesättningen inför nästa säsong. Klubben har fått Linus Rotbakkens signatur på ett ettårskontrakt.

– Det ska bli väldigt spännande att komma till BIK. Jag ser fram emot en ny utmaning och ett nytt kapitel i min karriär, säger Linus Rotbakken på klubbens hemsida.

Försvarsspelaren är 26 år gammal och han har representerat Almtuna i HockeyAllsvenskan under fem raka säsonger. Den senaste säsongen blev det 6 mål och 13 assist, sammanlagt 19 poäng. Förutom spel i Almtuna har Linus Rotbakken hunnit med spel i division ett med Kallinge Ronneby. Dessutom har han spelat i Brynäs J18 och J20.

BIK Karlskogas sportchef Thomas Fröberg menar att Linus Rotbakken spelar tufft och hyllar försvarsspelarens tidigare spel i Almtuna.

– En aggressiv back som alltid spelar på gränsen. Linus har haft en framträdande roll i Almtuna och gjort en hel del poäng. Vi tror och hoppas att han kan utveckla sitt spel ytterligare i BIK Karlskoga, säger Thomas Fröberg.

Denna värvning från BIK Karlskoga innebär att klubben spikat backsidan för säsongen 18/19.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN