HOCKEYALLSVENSKAN: BIK Karlskoga återupptar verksamheten

BIK Karlskoga återupptar verksamheten efter coronautbrottet i och kring truppen. På fredag är det dags för försäsongsmatch igen.
– Vår försäsong har varit aningen speciell, säger Karl Helmersson tränare i BIK Karlskoga.

BIK Karlskoga återupptar verksamheten efter att ha drabbats av ett coronautbrott i och kring truppen. Det hela uppdagades den 31 augusti och sedan dess har verksamheten legat nera. Nu är klubben tillbaka och på fredag startar matchandet att komma i form till premiären den 2 oktober.

Lag från Hockeyettan

Då BIK Karlskoga tvingats ställa in flera träningsmatcher, har klubben nu fått tag på nytt motstånd i den nya starten. Hockeyettanlaget Mariestad kommer till Karlskoga och Nobelhallen på fredag.

– Vi är tacksamma över att Marietad ställer upp med så här kort varsel. Vår försäsong har varit aningen speciell, så visst är det skönt att vi får ytterligare en match i benen, säger Karl Helmersson tränare i BIK Karlskoga till klubbens hemsida.

Tidigare under försäsongen hann BIK Karlskoga med en match, seger 2-1 mot Västerås. Dessutom har två matcher mot AIK och en match mot Färjestad (som först flyttades en gång) ställts in.

Nu har BIK Karlskoga tre frörsäsongsmatcher inbokade, förutom mot Mariestad, även ett dubbelmöte med rivalen i Hockeyallsvenskan, Mora.

Försäsongen 2020 för BIK Karlskoga och resten av Hockeyallsvenskan hittar du här.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN