BEKRÄFTAT: Stjärnforwarden ansluter till topplaget

Hockeyallsvenskans topplag kunde idag bekräfta att stjärnforwarden ansluter till klubben inför slutspurten av säsongen. 

Karlskoga kunde idag på sin hemsida meddela att de värvar från ligan under. Toppspelaren har under säsongen agerat poängkung i Hockeyettan och varit en viktig kugge i sitt forna lag. Stjärnforwarden ansluter nu till topplaget.

Stjärnforwarden ansluter till topplaget

Toppspelaren Pelle Hedlund har spelat större delar av sin karriär i Hockeyettans Grums. Denna säsong har han stått för 16 mål och 18 assist, totalt 34 poäng, på 34 matcher. Färjestad J20 samt Karlskrona J20 är även lag Hedlund har haft korta sejourer i. Innan jul var Hedlund utlånad till Karlskrona under sju matcher och stod där för en assist.

Pelle är en användbar spelare som kan gå både ytterforward och center. Han har redan testat på spel i Hockeyallsvenskan och vet vad det innebär. Kul att få in en lovande värmlänning i vårt lag, säger Torsten Yngveson på Karlskogas hemsida. 

 Vi är tacksamma till Grums som släpper honom. Tidigare under säsongen har vi varit väldigt sårbara när vi drabbats av skador och därför söker vi ytterligare förstärkning för att vara på den säkra sidan, avslutar Yngveson.

Pelle Hedlunds kontrakt sträcker sig över säsongen och han väntas ansluta till laget under dagens ispass.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN