Årets mål i Hockeyallsvenskan – Har sett Rhett Rakhshani göra så där

Årets mål i Hockeyallsvenskan är utsett. Vinnare blev Jesper Kokkonen i BIK Karlskoga. -Jag har sett Rhett Rakhshani göra så där och det var ett bra tillfälle. 

Det har pågått en röstning av Hockeyallsvenskans fans vilket årets mål i Hockeyallsvenskan är genom tävlingen Guldtröjan 2020. Till finalen tog sig förutom Jesper Kokkonen i BIK Karlskoga även Fredric Andersson, Björklöven och Anton Johansson, Vita Hästen.

-Jag har ju testat den på skoj när vi kör straffar på uppvärmning o sen gjorde han Rhett Rakhshani den nån match innan då tänkte man väl att om man får ett guldläge att testa den så är det väl bara att gå för det, säger Kokkonen i ett meddelade till Hockeybladet.

Ryktas till SHL

Kokkonen kom från Vimmerby till BIK Karlskoga inför 2018/19 efter att han öst in mål i Hockeyettan. I tre säsonger var han i Småland och dessförinnan Hammarby, Huddinge samt Modo. Han Fostrades i Ilves, Finland även om Flemingsberg är moderklubben.

Det ryktas att han är på väg till HV71 i SHL efter denna säsong. Dock är det något Kokkonen varit tydlig med under hela säsongen att han tillhör BIK Karlskoga tills klubben säger nåt annat.

Framtiden får utvisa var han får visa sina skills nästa säsong. En sak är dock säker. Årets mål i Hockeyallsvenskan blev det i år, nu är det bara framtiden kvar.

Se målet här:

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ni supportrar har röstat fram vinnaren i Årets Mål i Guldtröjan! Priset går till Jesper Kokkonen i @bikkarlskogaofficiella! #hockeyallsvenskan #guldtröjan

Ett inlägg delat av HockeyAllsvenskan (@hockeyallsvenskan_official)

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN