Patrik Berglund misstänks för brott mot ex-flickvännen – Nu hålls han utanför laget

Brynäs stora stjärna Patrik Berglund hålls just nu för tillfället utanför laget. Han misstänkts för brott mot ex-flickvännen, skriver Gefle Dagblad.
– Jag har nyligen inlett en förundersökning. Jag kan inte kommentera mer i nuläget, säger assisterande åklagare Katinka Enström som leder utredningen

Patrik Berglund som är en av Brynäs mest profilstarka spelare har saknats det senaste veckorna på grund av corona. Men nu kommer chockerade uppgifter att han är avstängd av klubben efter brott mot sin ex-flickvän, dock har inte klubben gått ut och bekräftat detta själva ännu. Men ex-flickvännen får nu stöd av klubben.

– Jag vill understryka att jag har fått extremt fint stöd från hela Brynäs. De säger att det som hänt är helt otillåtet och att de står på min sida. Även SICO (spelarfacket) har hört av sig till mig och sagt att jag alltid är välkommen till dem för att prata. Det känns väldigt fint mitt i det här, säger hon till Gefle Dagblad.

Match ikväll

Hur detta påverkar Brynäs återstår och se. Laget har ikväll sin så viktiga andra kvalmatch borta mot HV71. Laget vann det första mötet efter seger på övertid. Hur det kommer bli i Berglundfallet återstår och se, men troligtvis kommer det komma ut mer info framöver.

Ny info om fallet kan du läsa här.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN