Patrik Berglund frias från misstankar om våldtäkt – släppt från häktet

Patrik Berglund frias från misstankar om våldtäkt, däremot kvarstår misstankarna om misshandel mot stjärnspelaren. Han sitter inte häktad längre.

Patrik Berglund frias, han är inte längre misstänkt för våldtäkt, skriver Aftonbladet, däremot kvarstår misstankarna om misshandel. Han har suttit häktad i nio dagar och nu reagerar hans advokat.

– Det är nio dagar för mycket. Och med tanke på den publicitet som blivit så är det förödande för en sån person, egentligen vilken person som helst, att sitta nio dagar, säger Hanna Lindblom till Aftonbladet.

Lättad

Det har hållits förhör med Berglund fram tills idag och det finns enligt åklagaren inte en tillräcklig bevisning i våldtäktsmålet.

– Det är så att ord står mot ord och det finns inte tillräcklig bevisning för målsägandens berättelse för att kunna väcka åtal. Det finns inga ögonvittnen eller så, säger kammaråklagare Annika Hessel till Aftonbladet och fortsätter:

– Det har hållits förhör fram till i dag som gjorde att jag tog det här beslutet när jag gick igenom allt som varit.

Berglund förnekar även misshandel, trots att misstankarna där står kvar.

– Det får vara som det är. Där har min klient samma inställning, att han förnekar det också. Så vi får se var den utredningen tar vägen. Nu är det i alla fall ingen brådis längre eftersom han inte är häktad, säger Lindblom.

Testa spel på www.casinospesialisten.net.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN