Junioren tillbaka i viktiga matchen: ”Har fått order om att skjuta mycket”

Den 19 år gamle junioren Alexander Bjurström får återigen förtroende för Brynäs IF inför kvällens match mot Rögle BK. Detta blir hans 21:a match för säsongen och sammanlagt det 23:e SHL-framträdandet i karriären.

Tommy Sjödin har ändrat om i laget inför kvällens match mot Rögle BK. Enligt klubbens hemsida tar junioren Alexander Bjurström plats i fjärde kedjan tillsammans med Jonathan Granström och Johan Alcén. Janne Larsson menar att junisen har sett riktigt bra ut på sista tiden.

– Senast jag var med var mot Skellefteå borta. Jag känner mig pigg i kroppen och det har gått bra i J20 så det känns bra att få hoppa in. Jag ska bidra med fart och med mycket skott. Ikväll har jag fått order om att skjuta mycket. Det blir första gången jag spelar mot Rögle i SHL. Men det är bara att jobba på för oss. De som krigar på hårdast vinner i slutändan, säger Alexander Bjurström på Brynäs hemsida.

Bjurström spelade totalt två matcher för Brynäs IF:s a-lag säsongen 2016-2017, detta år har det hittills blivit 20 framträdanden.

Viktig match för båda lagen

Det återstår lite mer än 10 omgångar av grundserien och Brynäs har sju poäng upp till Malmö som just nu slipper play in då skånelaget ligger på sjätte plats. Därför glädjande besked för Gävlelaget då backklippan Jörgen Sundqvist gör comeback inför kvällens omgång. På Brynäs hemsida rapporteras att han kliver in som sjunde back vilket betyder att Adam Boqvist får stanna kvar hemma.

För Rögles del kämpar laget mot kvalserieplatserna ned till HockeyAllsvenskan. Rögle BK har 41 poäng och ligger i tabellen precis ovanför 13:e placerade Mora IK.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN