BRYNÄS: Gavlerinken går i graven – här är nya arena namnet

0
985
Gavlerinken går i graven
Foto: Bildbyrån
Klassiska hockeyarenan Gavlerinken går i graven för andra gången i historien. Nu är det nya namnet avslöjat.

Den klassiska Gavlerinken går i graven igen, den förra gången fick arenan namnet Läkerol Arena under åtta år från 2006. Sedan 2014 togs Gavlerinken tillbaka igen, nu är den eran också slut.

– Alla som varit inblandade i den här processen vet hur mycket namnet Gavlerinken betyder för Brynäs IF:s historia. Och den delen av föreningen kommer alltid att leva vidare. Men vi som är i föreningen i dag och har varit med och fattat det här beslutet har ett uppdrag att säkerställa att Brynäs IF är konkurrenskraftigt och kan skriva ny historia framåt, säger Michael Campese, klubbdirektör i Brynäs och fortsätter:

– Därför har vi sökt en arenapartner som vill växa tillsammans med oss och bidra till att öka våra möjligheter att nå de målsättningar vi kommunicerat för kommande treårsplan och tioårsvision. Vi har också sökt en arenapartner som står för samma värderingar som Brynäs IF både på och utanför isen.

Monitor ERP Arena

BRYNÄS: Gavlerinken går i graven - här är nya arena namnet
Foto: Brynäs/Montage

Det nya namnet på Brynäs hemmaarena är Monitor ERP Arena och det är Monitior ERP System som köpt arenanamnet.

– Vi är mycket stolta och glada över att ingå ett långsiktigt samarbete med Brynäs IF. Det känns bra för oss att förknippas med Brynäs och deras verksamhet, både på och utanför isen. Sen ska jag inte sticka under stol med att mitt hjärta har klappat för Brynäs sedan jag var en liten grabb, säger Jörgen Persson vd och ägare av Monitor ERP System.

Avtalet mellan Brynäs och Monitor ERP System om arenanamnet löper på fem år.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.