Brynäs buse: Vi trivs i alla miljöer

0
394
Foto: Bildbyrån

Under kvällen krossade Brynäs Frölunda med hela 6-0 och tvingade fram en sjunde avgörande match. Så här säger Brynäs buse Jonathan Granström efter matchen:

Frölunda hade inte mycket och säga till om i kvällens match. Matchen kändes nästan avgjord redan efter den första perioden då Brynäs var otroligt effektiva och gjorde tre mål på bara sex skott. Frölunda var det bättre laget spelmässigt och sköt hela 13 skott men Brynäs höll undan. Efter den inledningen blev matchen ganska bråkig istället och då trivs Brynäs buse Jonathan Granström som bäst.

Tufft där ute idag. Hur summerar du matchen?  
–Jag tycker det är precis som det ska vara i en slutspelsmatch. Vi spelar både fysiskt och smart när det behövs samtidigt som vi är riktigt vassa i våra avslut.

Det var ju vinna eller försvinna som gällde för er del idag. Var det nervöst under matchinledningen när det var Frölunda som var det bättre laget?
–Nja, jag skulle inte säga att det var så nervöst men vi fick inte riktigt den starten vi ville och vårt spel fungerade inte som det var tänkt. Men vi kommer in i matchen ju längre första perioden går och sen är vi det bättre laget resten av matchen.

Sen blev det grinigt mot slutet. Då trivs väl du som bäst?
–Ja det kan man väl säga. Men annars tycker jag att hela laget trivs i alla miljöer. Jag tycker vi har en bra bredd i laget och vi kan prestera oavsett vilken nivå det blir i matchen.

Avgjorde med ett drömmål

När bara några sekunder återstod av matchen och Brynäs hade ledningen med hela 5-0 kom Jonathan Granström helt fri mot Frölundas inbytta målvakt Dan Bakkala och då passade Granström på att avsluta matchen snyggt. Han låtsades dra pucken åt vänster men släppte den istället helt och lät den kaxigt glida in mellan benen på Bakkala. Oviktigt för matchen men väldigt snyggt.

–Det är alltid kul att få göra mål men huvudsaken är att vi vann idag och jag tycker att vi gör det på ett rejält och bra sett också, säger Granström

Nu väntar en sjunde avgörande match i Scandinavium på fredag där vinnaren går till SM-final mot HV71. Hur ska ni göra för att vinna den matchen?

–Vi ska göra mer mål än vad de gör, avslutar Jonathan Granström och skrattar till.

 

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.