BEKRÄFTAT: Ytterligare en Brynässpelare anhållen

Ytterligare en Brynässpelare är anhållen för våldtäkt. Det bekräftar klubben för Hockeybladet, även om de inte vill gå in på vad det rör sig om.
”En av våra spelare är anhållen”, skriver Brynäs i ett SMS till Hockeybladet.

Det stormar kring Brynäs efter att klubben klarat sig kvar i SHL. Mitt under brinnande säsong anmäldes en spelare för misshandel och våldtäkt. Nu bekräftar klubben att ytterligare en Brynässpelare är anhållen. Enligt Aftonbladet, som var först med att rapportera om händelsen, rör det sig om en våldtäkt som ska ha skett i onsdags i förra veckan.

”En av våra spelare är anhållen, men just nu vet inte vi mer än vad ni vet om det här. Brotten som spelaren anklagas för är naturligtvis oförenliga med vår värdegrund och det vi står för som förening och vi tar självklart avstånd från detta. Spelaren kommer att tas ur tjänst under utredningen”, skriver klubben i ett SMS till Hockeybladet.

Anmälde sig själv

Enligt Aftonbladet ska spelaren självmant anmält sig hos polisen. Att han är anhållen konfirmeras av Åklagarmyndigheten.

– Vi har inte jättemycket information, men det stämmer att en man är anhållen misstänkt för våldtäkt den 5 maj, säger Robin Simonsson, presstalesperson på åklagarmyndigheten till Aftonbladet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN