Melin om femte raka och framtiden i Gnaget

AIK fortsätter att rada upp vinster. Ikväll tog Stockholmarna sin sin femte raka seger. Lagets tränare Roger Melin är nöjd med hur hans lag har presterat på sistone. 

– Det är många poäng kvar att spela om men det är en bra stämning och vi har en bra atmosfär. Vi jobbar hårt för varandra och alla är på banan så det känns skönt, säger Roger Melin.

Inne i ett stimm av vinster

Fem raka segrar och AIK är återigen med i kampen om en kvalplats uppåt. Melin tror att bortaförlusterna man åkte på mot Oskarshamn och Västervik har gjort att laget knutit näven och höjt sitt spel.

– Det var förlusterna på bortaplan mot Oskarshamn och Västervik som fick laget att tända till en hel del. Man gicks ihop mer som en grupp och som lag och ville verkligen visa att man var bättre än så, säger Roger Melin.

Trots att laget är i toppform tror Melin inte att laget har ändrat på så mycket i sitt spel.

– Vi har egentligen inte ändrat något , jag tycker alla jobbar lite hårdare för att vilja vinna, man ligger lite närmare motståndaren. Det är inga förändringar egentligen, säger Roger Melin.

Framtiden i AIK fortfarande en gåta

Det har gått en hel del snack på sistone om tränare Melin och om han kommer vara kvar i AIK nästa säsong. Vad som krävs för att han ska stanna kvar i AIK en säsong till vet inte ens Melin själv.

– Det får vi se, vi pratar internt om det så får vi se vart vi landar, jag vet inte, säger Melin.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN