KVALET: AIK:s sportchef scoutar motståndet

Det är ödesmatch i Uppsala mellan Almtuna och Kristianstad. På plats är AIK:s sportchef som scoutar de kommande motståndarna i kvalet till Hockeyallsvenskan.

AIK:s sportchef Anders Gozzi är på plats i Gränby Ishall och scoutar motståndarna inför det stundande kvalet till Hockeyallsvenskan. I skrivande stund tyder det mesta på att AIK kommer att få med sig Kristianstad ner i kvalet. Två lag är klara för kvalserien till Hockeyallsvenskan, dels AIK från Hockeyallsvenskan och även Väsby som vann Hockeyettanfinalen med 2-1 i matcher mot Halmstad.

Sitter på TV-läktaren

Anders Gozzis AIK är i Södertälje för den sista bortamatchen i Hockeyallsvenskan den här säsongen. I skrivande stund ligger redan klara kvallaget AIK under med 3-0 efter två perioden.

Sportchefen valde att scouta motståndarna i kvalserien istället för att vara på plats med laget.

Ytterligare fyra lag ska bli klara för kvalet till Hockeyallsvenskan, ett lag till kan bli klart idag. Om Kristianstad förlorar är de klara för negativt kval.

Du kan följa sista perioden i matchen mellan Almtuna och Kristianstad här i vår liveblogg. Almtuna leder efter två perioder med 2-0.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN