KLART: Trotjänaren förlänger med AIK

0
1419
KLART: Trotjänaren förlänger med AIK
Foto: Bildbyrån
Stjärnan förlänger med AIK och stannar i ytterligare två år, detta meddelar klubben på sin hemsida. 

Klubbens stjärnforward stod för en mycket välgjord säsong där spelaren blev den poängbäste i laget. Nu kan klubben bekräfta att trotjänaren förlänger med AIK och stannar i ytterligare två år.

Trotjänaren förlänger med AIK

Lisa Johnsson kom till AIK under säsongen 2010/11 efter att ha lämnat Leksand. Sedan dess har stjärnan blivit kvar i klubben och stått för flertalet framgångsrika säsonger tillsammans med laget. Idag kunde AIK bekräfta på sin hemsida att Lisa Johnsson stannar i klubben och förlänger kontraktet med två år. Med sina 13 mål och 15 assist, totalt 28 poäng under säsongen, slutade  Johnsson på en delad förstaplats med Fanny Rask i den interna poängligan.

– Jag känner att vi tagit kliv framåt som lag den senaste säsongen och ser fram emot att fortsätta bygga vidare. Att dessutom få göra det under Jareds ledning är något som känns väldigt bra, säger Lisa Johansson

Huvudtränaren om Johansson i laget

AIK:s huvudtränare Jared Cipparone beskriver glädjen av att behålla Lisa Johansson i klubben i ytterligare två säsonger på klubbens hemsida. 

– Lisa är en toppspelare i ligan och kan på egen hand avgöra matcher. Det är en kreativ spelare som, trots sin erfarenhet, ständigt strävar att bli bättre. Hon är en viktig pusselbit i lagbygget inför kommande säsong.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − tio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.