Kaptenen om SHL: ”Det krävs bra prestationer varje kväll”

AIK ångar på i Hockeyallsvenskan och efter gårdagens seger tog laget över serieledningen. Hockeybladet träffade en nöjd kapten som inser att det krävs bra prestationer hela tiden för att nå SHL.
– Det känns bra. Tycker vi gör en bra match med bra effektivitet, säger Christian Sandberg till Hockeybladet.

Storklubben AIK siktar på SHL och lagets kapten Christian Sandberg vet att det krävs bra prestationer varje match för att nå målet. Igår kväll tog laget steget upp i tabelltoppen i Hockeyallsvenskan. Under onsdagskvällen tog laget en stark seger borta mot Pantern. Inför tredje perioden visade resultattavlan 1-2, men när slutsignalen ljöd hade AIK gjort fem raka mål i tredje perioden.

– Bra tycker jag. Jag tycker vi har ett väldigt brett lag, ett väldigt bra lag. Det känns som att vi har fyra lines som kan göra det för oss varje kväll, så det är grymt kul att spela. För egen del tycker jag det gått okej, stabilt och bra, sa en nöjd Christian Sandberg till Hockeybladet efter matchen.

Samtidigt som AIK besegrade Pantern föll Oskarshamn som inför gårdagens omgång låg på första plats i tabellen. Detta gör att AIK leder den Hockeyallsvenska tabellen efter 41 omgångar.

– Vi vill vara där uppe hela tiden men det krävs bra prestationer varje kväll och varje motstånd.

AIK kommer allt närmare en plats i den Hockeyallsvenska finalen, där tabellettan och tabelltvåan gör upp om en plats i Direktkvalet till SHL.

Kollar man på SHL-lagen som ligger i botten?

– Jag brukar inte snegla så jäkla mycket åt det faktiskt. Vi har ganska mycket matcher själva och det blir mycket hockey, så det får vi ta i ett senare skede, avslutar AIK:s lagkapten.

Läs mer om AIK>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN