AIK-tränaren bestämde sig för att sluta

Under hösten kom ryktena om att Roger Melin själv sagt upp sig med verkan från och med nästa säsong, någonting som han nu själv bekräftar var sant.

Efter en motig inledning på säsongen kom ryktena om att Roger Melin hade sagt åt AIK att han inte kommer träna laget efter säsongen. Det tog inte lång tid innan klubben gick ut och dementerade uppgifterna om Melin – dock visar det sig nu att ryktet stämde.

För Sportbladet berättar AIK-tränaren att han han berättade för spelartruppen och ledningen att han inte kommer träna laget efter säsongen.
– Det var precis så det var. Efter den här säsongen kommer jag inte fortsätta, säger Roger Melin och fortsätter:
– Men senare har Anders Olson (klubbens vd) velat att jag ska fortsätta. Eller fundera på det åtminstone. Visst, jag har kontrakt, men när jag tog beslutet att sluta var jag bestämd.

”Det påverkar ju”

Efter senaste tidens vinstrad som nu är skriven till nio raka matcher ser läget en aning annorlunda ut. Melin är inte helt bestämd på om han lämnar eller inte, men medger att det måste kännas rätt om han ska fortsätta – även om laget går upp i SHL.
– Jag vet inte om det kan ändra mitt beslut. Jag måste känna om det känns roligt att gå till jobbet. Och det gör det nu. Det påverkar ju.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN