Nicklas Lidström hyllas i sociala medier

Nicklas Lidström en av Sveriges absolut största hockeystjärnor genom tiderna med fyra Stanley Cup, OS och VM guld på meritlistan hyllas stort i sociala medier. Anledningen: han agerade vaktmästare, båsöppnade och var stundtals i sekretariatet när Västerås J20 spelade match mot Mora. 

 

Nicklas Lidström anses av många som en av om inte NHLs bästa back genom tiderna. Han har totalt sett tilldelats James Norris Memorial Trophy som NHLs bästa back hela sju gånger samt vunnit Stanley Cup fyra gånger. Under matchen när Västerås J20 mötte Mora var det nog en och annan som fick se ”Lidas” i en något ovanlig roll. En bild som sprids på Twitter visar just Lidström gå runt på isen med en borrmaskin i handen för att fästa målburarna efter att isen spolats.

 Lidström hyllas för bilden

Bilden spreds som en löpeld på twitter och i andra sociala medier och Nicklas Lidström tokhyllas nu för insatsen där det bland annat går att läsa reaktioner som ”Man blir alldeles varm i hjärtat”, ”Sjukaste bilden jag sett. Legend! Bokstavligen”, ”Hyfsat överkvalificerad vaktmästare”

Lidström valde efter karriärens slut flytta att flytta tillbaka till Sverige och Västerås och har sedan hemkomsten engagerat sig i Västerås och lagets ungdomsverksamhet vilket han uppenbarligen gör helhjärtat.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN