KHL-KONTRAKT: Svenske centern fortsätter i Jokerit

Jokerit publicerade igår att KHL-klubben skrivit nytt kontrakt med svensken John Norman. Denna säsong var Normans första i klubben och efter en mycket lyckad säsong både som lag och individuellt skrevs det ett nytt kontrakt, som betyder att Norman spelar i Helsingfors de kommande två säsongerna.

 

John Norman spelade denna säsong sin första i Jokerit, där han under säsongen blev en väldigt viktig spelare för KHL-klubben. Svensken spelade 50 matcher i grundserien och gjorde sammanlagt 28 poäng (8+20). I slutspelet spelade han 11 matcher och gjorde 2+1. Han hade en tekningsprocent över 50% i både grundserien och slutspelet.

Stannar i Jokerit

Nya kontraktet innebär att Norman spelar i Jokerit de kommande två säsongerna. Jokerits GM Jari Kurri var mycket nöjd med Normans prestation under säsongen och kommenterade nya kontraktet på Jokerits hemsida:

-Norman spelade en bra säsong och kunde med sin mångsidighet vara en viktig spelare för oss. Han är en skicklig skridskoåkare och kämpar hårt i både powerplay och boxplay, kommenterade Jari Kurri.

Var ett lätt beslut

Norman själv var också nöjd efter det nya kontraktet och gav också en kommentar på hemsidan:

-Jag har trivts riktigt bra här ända sedan första dagen. Laget, organisationen och staden är av hög klass. Det har varit ett hem, så det var ett lätt beslut att fortsätta här, kommenterade Norman.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN