JVM-TIPSET: Kvällens bästa spel i brons- och guldmatch

Det är dags för spel om medaljerna i JVM och vad passar bättre än att ge er kvällens bästa spel. Tillsammans med Betser ger vi er JVM-tipset. Vågar du ta rygg, eller har du något bättre spel? Du får bra insättningsbonus när du spelar med oss.

Hockeybladet ger er JVM-tipset i sista stund tillsammans med Betser. Idag dubblas din insättning om du använder vår länk.

Bronsmatchen USA-Tjeckien

USA kom tillbaka mot Sverige men på någotvis lyckades dem hålla undan, var en jämn match överlag. Tjeckien började bra mot Kanada men orkade inte riktigt hela vägen.

Jag tror Tjeckien har gjort sitt nu. Mina speltips ser ut så här:
500 kronor på vinst med tre mål eller mer för USA, till oddset 1,82. Lätt vinst och du får ut hela 910 kronor.

Kör en låg kostnad på 250 kronor på att även blir över sju mål i matchen, oddset är 1,77 och det blir 440 kronor tillbaka vid vinst!

Finalmatchen Sverige-Kanada

Här har vi en supermatch verkligen. Två lag som imponerat väldigt mycket. Sverige har ju sin enormt bra förstakedja plus ett mycket bra powerplay. Kanada har skickliga målvakter och farliga forwards.

Jag tror på många mål och en jämn match. Självklart tror jag på en spännande förlängning, då båda lagen tar ut varandra.

Jag lägger 250 kronor på ett kryss till det superbra oddset 5,35 vilket ger en vinst på 1 337 kronor! Låg risk och fin peng nu i januari alltså.

Nämnde att det kommer bli många mål så jag sätter även in 500 kronor på oddset 1.83 på mer än 6 mål i matchen. Ger fin vinst på hela 915 kronor om spelet går in.

Total vinst på hela spelet blir över 2 200 kronor!

Spela via Betser här>>>

Lycka till!

 

Nils-Olof Lindblad
Gästtippare

Vill du vinna en matchtröja från ditt favoritlag i SHL? Titta här>>>
Vill du vinna en matchtröja från ditt favoritlag i Hockeyallsvenskan? Titta här>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN