Tre matcher ställs in, fyra matcher spelas – de sänder

Fyra matcher spelas medan man ställer in lika många matcher ikväll. Matcherna sänds på Cmore och Sportexpressen Play, här hittar du länkarna.

Fyra matcher spelas med lag från SHL och Hockeyallsvenskan ikväll. Skoda Trophy-vinnaren Malmö tar emot Växjö, sedan är det två heta derbyn när Timrå och Modo ställs mot varandra, samt klassikermötet mellan Leksand och Brynäs.

18.00 Malmö–Växjö, Cmore
18.00 Timrå–Modo, Sportexpressen Play
19.00 Leksand–Brynäs, Cmore
19.00 Södertälje–AIK, Sportway

Inställt

Två matcher var sedan tidigare inställda, den första Västerås–AIK ställdes in redan när Västerås tvingades pausa verksamheten på grund av den rådande pandemin.

Södertälje mot Vita Hästen ställs in eftersom Vita Hästen ansåg att det räckte med de tre matcherna de fick i Skoda Trophy. De har dessutom match borta mot Almtuna i övermorgon.

Idag ställdes matchen mellan SHL-lagen Örebro och Linköping in på grund av sjukdom i Linköping. Man vill ta det säkra före det osäkra.

– Under gårdagskvällen och natten har individer i och kring vårt SHL-lag insjuknat. Det är inte bekräftat att det är på grund av Covid-19, men vi väljer att ta det säkra före det osäkra och därmed ställa in kvällens träningsmatch, säger Niklas Persson, general manager i Linköping till klubbens hemsida.

Du kan även kolla försäsongsformen hos lagen i SHL i vår försäsongstabell, där vi rankar lagen efter snittpoäng i stället för inspelade poäng. Det är på grund av att lagen spelar olika antal matcher.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN