FÖRSÄSONG 2020: Så streamar du kvällens matcher 21 augusti

Försäsongen är igång och så streamar du kvällens matcher. Tre sajter, Cmore, Expressen och Kristianstadsbladet sänder de tre matcherna.

Så streamar du kvällens matcher när försäsong 2020 fortsätter. Tre sajter, Cmore, Expressen och Kristianstadsbladet sänder de tre matcherna.

En match startar klockan 18.00 och två matcher startar klockan 19.00.

18.00  Rögle – Växjö

Andra mötet mellan lagen, Rögle vann den första matchen med 3-1. Tar Växjö revansch ikväll? Sedan lagen möttes senast har Rögle förlorat mot Hockeyallsvenska Kristianstad med 6-5 och Växjö har vunnit sina båda matcher med 5-1 och 3-1 mot HV71 respektive Oskarshamn.

Matchen visas på Cmore.

19.00 Leksand – Färjestad

Lagen möts i en cup i Strömstad. Det är Färjestads första match i turneringen, medan Leksand förlorade mot Frölunda med 5-4 igår. Det är Färjestads andra match för säsongen, den första vanns mot Västerås med 3-1. Leksand har hunnit med att spela mot Örebro, där vann Örebro med 2-1.

Matchen visas på Sportexpressen Play.

19.00 Kristianstad – Troja-Ljungby

Tredje matchen för Kristianstad, två vinster mot SHL-lagen Malmö och Rögle är en fjärder i hatten. Nu väntar Hockeyettanlaget Troja-Ljungby.

Matchen visas på Kristianstadsbladet.

Vill du hålla koll på försäsongsmatcherna för SHL-lagen, kollar du här och vill du ha koll på försäsongen för Hockeyallsvenskan följer du den här länken.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN