FÖRSÄSONG 2020: Här streamar du kvällens matcher 20 augusti

0
3299
Försäsongen är igång och här streamar du kvällens matcher. Tre sajter sänder de fyra matcherna. Hockeyallsvenska AIK och SHL-laget Brynäs gör säsongspremiär.

Här streamar du kvällens matcher när försäsong 2020 fortsätter. Tre olika sajter streamar kvällens fyra matcher. För två av lagen, AIK och Brynäs är det säsongens första match.

En match startar klockan 18.00 och tre matcher startar klockan 19.00.

18.00  Brynäs– Djurgården

Brynäs startar säsongen med ett klassikermöte mot Djurgården. Det är ettan och tvån i SM-guldtabellen som möts i Gävle. Djurgården startade säsongen med dråpliga 1-10 mot Örebro.

Matchen visas på Cmore.

19.00 Leksand – Frölunda

Lagen möts i en cup i Strömstad. Båda lagen startade säsongen med förlust, Leksand förlorade mot Örebro med 1-2 medan Frölunda förlorade mot HV71 med 1-4.

Matchen visas på Sportexpressen Play.

19.00 Örebro– HV71

Efter förlust i den första försäsongsmatchen har Örebro två raka segrar, 10-1 mot Djurgården och 2-1 mot Leksand. Nu är det dags för den tredje matchen för säsongen. För motståndet HV71 är det säsongens tredje match. Jönköpingslaget ahr en vinst, 4-1 mot Frölunda och en förlust, 1-5 mot Växjö.

Matchen visas på Cmore.

19.00 Forshaga – AIK

Hockeyettanlaget Forshaga tar emot AIK från Hockeyallsvenskan. Det är AIK.s säsongspremiär. Hemmalaget Forshaga slog Färjestads J20 i sin första träningsmatch för säsongen.

Matchen visas på Hockeyettan Play.

Vill du hålla koll på försäsongsmatcherna för SHL-lagen, kollar du här och vill du ha koll på försäsongen för Hockeyallsvenskan följer du den här länken.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fem × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.