AIK och Färjestad i dubbelmöte – ersätter inställda matcher

AIK och Färjestad möts i dubbelmöte denna och nästa vecka. Det står klart sedan Västerås och BIK Karlskoga tvingats ställa in försäsongsmatcher.

Denna och nästa veckan ställs AIK och Färjestad mot varandra i ett dubbelmöte. Det är på grund av att både BIK Karlskoga och Västerås tvingats ställa in försäsongsmatcher.

Första matchen mellan lagen spelas på Hovet i morgon klockan 18.00, den matchen sänds på AIK:s kanal på Solidsport

Retur i Karlstad

En vecka senare, tisdag 15 september, är det dags för returmöte mellan de båda lagen. Denna gång är det Löfbergs Arena som är spelplatsen. Nedsläpp även denna match är 18.00. Matchen sänds på Cmore

Färjestad kommer att ta in 50 åskådare på matchen mot AIK.

– Vi ska försöka vara kreativa och lösningsorienterade kring den matchen så håll ögon och öron öppna så ska vi försöka hitta på bra saker för 50 hockeysugna grönvita fans, skriver Stefan Larsson, vd i Färjestad i ett medlemsbrev.

Förstår att AIK ställer in

BIK Karlskoga förstår att AIK ställer in matchen mot laget den 16 september.

– Eftersom vi ännu inte kan ge något besked om vi kan spela matchen valde AIK att leta ny motståndare, vilket är fullt förståligt. Vårt försäsongsschema blir tunnare och tunnare, men det är dessvärre inte mycket vi kan påverka med tanke på situationen vi befinner oss i, säger Torsten Yngveson klubbchef i BIK Karlskoga till klubbens hemsida.

Här kan du se försäsongsmatcherna i SHL och Hockeyallsvenskan, samt hålla koll på hur SHL-lagen skött sig under försäsongen i försäsongstabellen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN