SPELBLOGGEN: Dagens bästa spel – vart sitter krysset?

0
765
Foto: Bildbyrån
I samarbete med Betser presenterar Hockeybladet spelbloggen som ger er dagens allra bästa spel. Våra spelbloggare letar upp de allra bästa spelen inom hockey varje dag. I första hand är det spel på SHL och Hockeyallsvenskan som gäller. Idag ger jag dig tre spel i matcherna AIK-Leksand, Skellefteå-Örebro och Karlskrona-Luleå. tar ni rygg?

Den nya spelbloggen tjuvstartar lite här på Hockeybladet. Den första mars sätter vi igång på riktigt då våra spelbloggare tävlar om att förvalta en summa på sitt spelkonto. Häng med och ta rygg redan nu! Du kan också vinna en matchtröja för ditt favoritlag i SHL eller Hockeyallsvenskan.

Dagens bästa

Det är flera matcher idag som väcker mitt intresse. Jag har dock fastnat för tre heta spel. Ett i Hockeyallsvenskan där en plats i den Hockeyallsvenska finalen står på plats.

Dessutom är det två matcher i SHL som lockar mitt intresse, matcher där lagen jagar slutspel eller att slippa kvala.

AIK-Leksand

AIK har dålig form på sistone, förlorade dock senast en jämn match. Spelarna har sett trötta ut men jag tror att de kommer köra för fullt inför sin hemmapublik.

Leksand har tvärtemot AIK väldigt bra form men är allmänt svaga i första perioden. Laget har haft svårt hela säsongen förutom just senast mot Tingsryd. Nu är även Matt Carey borta pga sjukdom.

Lägger 100 kronor på att AIK gör första målet till oddset 1,90

Skellefteå-Örebro

Skellefteå har börjat visa form och de vill nu ha så hög position som möjligt till slutspelet. De är allmänt starka hemma och brukar göra många mål.

Örebro har svajat rejält bakåt på sistone, var nära att ta poäng senast men deras lag räcker inte riktigt till.

Spelar 200 kronor på över 5 mål i matchen till oddset 2.02

Karlskrona-Luleå

Karlskrona vann senast och fick bra självförtroende, de har fått in bra förstärkning i ”Honken” i målet. Tror även laget mår bra av att Ledin lämnade.

Luleå också väldigt svårt att bedöma, gjort några bra matcher för att sedan göra några sämre. De har även väldigt svårt att göra mål framåt.

Kommer bli en jämn match jag lägger 100 kronor på kryss till oddset 4.20.

DAGENS BÄSTA SPELTIPS
Match:AIK-Leksand
Spelstopp: 19.00
Spel: AIK gör första målet
Odds: 1,90 
Bet: 100 kr
Vinstchans: 190 kr

Match: Skellefteå-Örebro
Spelstopp: 19.00
Spel: Över 5 mål
Odds: 2.02
Bet: 150 kronor
Vinstchans: 303 kronor

Match: Karlskrona-Luleå
Spelstopp: 19.00
Spel: Kryss 
Odds: 4.20
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 420 kronor
 SPELBLOGGEN: Dagens bästa spel - vart sitter krysset?
Spelstatistik Nils
Första spelet idag, tävlingen startar 1 mars.
Antal lagda spel: xx
Antal vunna spel: xx
Om spelbloggen
Spelbloggen ger dig dagens bästa speltips inom ishockey. I första hand är det spel inom SHL och Hockeyallsvenskan. Spelbloggen ger dig även även speltips i internationella matcher så som CHL, KHL, NHL och landskamper och mästerskap.
Satsning
Våra bloggare har fått 5 000 kronor var på Betser att förvalta på bästa sätt. När månaden är slut stämmer vi av vem som är vinnaren. Bloggaren lägger minst en procent och max tio procent av sitt innestående kapital. Segrare är den bloggare som har mest pengar på sitt konto när månaden är slut.
Spel
Spelbloggen ger dig det bästa spelet varje dag. Samtliga spel görs på Betser. Du kan också ta del av Betsers odds genom att skapa ett konto och spela här>>>

Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-81 91 00
Ansvarsfullt spelande

 

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.