HV-STJÄRNAN GÖR COMEBACK

Han har inte spelat en match sedan i december sedan han ådragit sig ännu en hjärnskakning. Men nu är HV-stjärnan tillbaka i spel och gör comeback i morgondagens match mot Färjestad.

Förra säsongen blev det bara spel i 20 matcher för Sebastian Wännström som drabbades av hjärnskakning. Samma sak blev det i år och han har inte spelat en match sedan december. Och i morgondagens match mot Färjestad så gör han äntligen comeback efter skadan.

–Jag har tränat på ganska länge nu och kört hårt, så kroppsmässigt känns det bra. Nu handlar det väl mer om tajmingen och sådant, men jag tror att det är viktigt att inte tänka för mycket. Det är bara att gå in, ha roligt och spela, säger han till jp.se

–Det är få matcher kvar och vi vill ha inom i spel. Han har en spets i powerplay bland annat, säger HV-tränaren Johan Lindbom.

Fåordig om skadan

I en tidigare intervju Hockeybladet gjorde med HV71:s sjukgymnast Andres Frostemark så gick rehabiliteringen från skadan snabbare än man förväntat sig. Men redan där och då var man fåordig om vilken skada det egentligen rörde sig om.

–Vi kommenterar inte vilken typ av skada han har, han rehabiliterar och det går bra. Det går till och med snabbare än vi planerat för, sa Andreas Frostemark, sjukgymnast i HV71 till Hockeybladet.

Elliot tillbaka efter OS-äventyret

En annan som troligtvis är tillbaka i truppen är Stefan Elliott som var med och tog OS-brons tillsammans med Kanada. Linus Söderström är inte spelklar så det blir PW och Sandström som åker upp till Karlstad. Topi Jaakola är inte han heller redo för comeback.

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN