SPELBLOGGEN: Nattens bästa spel, gör stjärnan mål på nytt?

0
547
170605 Nashvilles Filip Forsberg fŒr en kram av Frederick Gaudreau efter 4-1-mŒlet under final 4 i Stanley Cup-slutspelet i NHL mellan Nashville Predators och Pittsburgh Penguins den 5 juni 2017 i Nashville. Foto: Joel Marklund / BILDBYRN / kod JM / 87466
Nu är Spelbloggen i samarbete med Betser igång på allvar. Våra spelbloggare tävlar om att förvalta 5 000 kronor var under mars, vem vinner? Ikväll ger Nils dig tre spel i tre heta NHL-matcher. Spännande matcher att vänta. Tar ni rygg?

Det drar ihop sig i NHL och jag har valt ut tre heta matcher. Många mål är att vänta, kommer Forsberg att göra mål igen?

Tar du rygg?

Förra SHL-spelet blev det full pott, 263 kronor plus. HV71 krossade Luleå samt så gjorde Skellefteå och Örebro jobbet i sina matcher.

Idag har jag valt ut tre spännande nattmöten i NHL, häng med!

New York Islanders- Washington 

New York Islanders ligger sist i Metropolitan division men kan vid många vinster ta sig upp till slutspel. De kommer satsa allt framåt.

Washington leder samma division men måste även de ta poäng för att säkra slutspel. De har många spetsspelare och jag tror detta kommer innebära många mål.

Spelet ser du längre ned.

Florida-Boston

Florida är ett bra hemmalag men ligger på gränsen till slutspel. Laget har dock inte erfarenheten av viktiga matcher. Tror detta kommer visa sig i nattens match.

Boston ligger högt upp i tabellen och har större trupp samt erfarenhet av viktiga matcher. Spelarna har sett bra ut på träning och de älskar verkligen sådana här tuffa möten. Det kommer sluta med en vinst för Boston.

Arizona- Nashville

Arizona är svaga och släpper ofta in många mål. Laget är alldeles för osäkert bakåt och jag tror inte på något undantag inatt. De har inte något att spela för mer än hedern.

Nashville har gått raka spåret uppåt och leder tabellen. Många heta spelare i laget, särskilt en har sett väldigt stark ut sedan comebacken. Forsberg tror jag kommer göra mål igen.

DAGENS BÄSTA SPELTIPS
Match: New York Islanders- Washington
Spelstopp: 23.59
Spel: Washington Ö 2.5 mål
Odds: 1.48
Bet: 150 kronor
Vinstchans: 222 kronor

Match: Florida-Boston
Spelstopp: 00.29
Spel:  Boston vinst
Odds: 2.45
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 245 kronor

Match: Arizona-Nashville
Spelstopp: 02.59
Spel: Filip Forsberg gör mål
Odds: 2.65
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 265 kronor

Tar du rygg eller vill du spela till bra odds? Klicka på bannern!
SPELBLOGGEN: Nattens bästa spel, gör stjärnan mål på nytt?
Spelstatistik Nils
Förra spelet: Plus 263 kronor
Kassa innan spel:
 4 987 kronor
Spelat belopp: 350 kronor
Chans att vinna:  732 kronor
Kassa efter spel:  4 637 kronor
Antal tidigare lagda spel: 12
Antal tidigare vunna spel: 6
Om spelbloggen
Spelbloggen ger dig dagens bästa speltips inom ishockey. I första hand är det spel inom SHL och Hockeyallsvenskan. Spelbloggen ger dig även även speltips i internationella matcher så som CHL, KHL, NHL och landskamper och mästerskap.
Satsning
Våra bloggare har fått 5 000 kronor var på Betser att förvalta på bästa sätt. När månaden är slut stämmer vi av vem som är vinnaren. Bloggaren lägger minst en procent och max tio procent av sitt innestående kapital. Segrare är den bloggare som har mest pengar på sitt konto när månaden är slut.
Spel
Spelbloggen ger dig det bästa spelet varje dag. Samtliga spel görs på Betser. Du kan också ta del av Betsers odds genom att skapa ett konto och spela här>>>

Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-81 91 00
Ansvarsfullt spelande

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.