Bra utdelning igår där mer än hälften av spelen i semifinalerna gick in. Kul att se att spelet på William Nylander gav utdelning. William riktigt bra igår. Idag är det VMs sista dag och vi bjuds på två intressanta matcher. Först ut är bronsmatchen mellan Ryssland-Finland. Ett Ryssland som var mycket bättre än Kanada i två perioder i gårdagens semifinal men tappade allt i sista perioden. Finland hade inte mycket att säga till om mot Tre Kronor som enkelt tog sig vidare med en 4-1 seger.

Ryssland är det bättre laget än Finland och jag tror musten börjar gå ur finnarna nu. Ryssland är otroligt bra i anfallszon med flera duktiga namn. Ryssland -1,5 spelas till 1.80 gånger pengarna.

Finland har haft problem med målskyttet och man visade mot Tre Kronor att man är hyfsat uddlöst framåt och har svårt att skapa lägen. Mot Ryssland är risken att man får låna pucken ännu mindre än mot Sverige. Jag tror därför inte att Finland mäktar med mer än ett mål idag heller. Spelar att båda lagen inte gör två mål till 1.71.

Ryssland och andra sidan tror jag skriver in sig i målprotokollet flera gånger om idag och jag spelar att Ryssland som lag gör fler än 3,5 mål. Övertid inkluderat.

Nu kör vi!
BRONSMATCHENS BÄSTA SPELTIPS
Match: Ryssland-Finland
Spel 1: Handikapp Ryssland -1,5. Ryssland vinner
Totalt odds: 1.80
Spel 2: Båda lagen gör minst två mål: Nej
Totalt odds: 1.71
Spel 3: Ryssland över 3,5 mål (ÖT inkluderat)
Totalt odds: 1.95

Spelbolag: BETHARD Spelstopp: 16.14

Hur spelar ni? Kommentera gärna!

Spelstatistik VM
Totalt antal lagda spel: 86
Totalt antal vunna spel: 30
Om spelbloggen
Speltips på ishockey med fokus på inhemska matcher.
I synnerhet från SHL och HockeyAllsvenskan, men även från lägre divisioner samt internationella speltips kan förekomma.

Spelbloggen startades december 2016.

Kommentarer

Kommentarer