BLOGG: Pengar tycks finnas, vad väntar du på ”Jocke”?

Hej, nu är jag på gång igen! När det inte händer något tillräckligt snabbt på jobbet, då brister jag ut i den välkända sången ”Nu har jag väntat länge nog, länge nog”! Det är väl en sång som även Patrik Berglund kan stämma in i!

Men det jag känner nu är ilska och frustration, så räcker inte bara med sång, jag skriker högt! En spelare som Berglund kan Djurgården bara inte släppa. Var finns fansen, varför tiger ni? Ska vi tillåta att Brynäs värvar ”Bulan”. Nej det får bara inte ske!

Råd till Printz

Men ärligt tala tillförordnad vd, strategisk sportchef Joakim Eriksson, berätta vad problemet är? Pengar tycks ju inte saknas. Djurgården har ju råd att göra en värvning som jag varken begriper eller hade tänkt bry mig om, om det inte var för det där med pengafrågan. Och då menar jag satsningen på Printz!

Men kanske är det så som jag befarar och även oroas över, att Joakim Eriksson med anledning av att sitta på flera stolar har för mycket om sig, han kanske inte hinner se helheten! Eller ligger en hund begraven, som vi fans inte får veta?

Berätta, så jag vet om det är värt att satsa pengar på en säsong till!

Möts av krigsrubriker

Inte nog med att man den här sommaren har abstinens och oroas över att vi kanske inte får se hockey live den här säsongen. Man ska även mötas utav krigsrubrik om Berglund och ett motståndarlag som vädjar om hjälp av fans för att kunna värva honom till Brynäs.

Jag som sett fram emot en spelartrupp där både Bulan och Padelkungen ingår, trodde att Dick och ”Bulan” ingick i ett paketpris.

Ge besked, ett positivt besked! Det är både Patrik Berglund och vi trogna fans värda. Men det är bråttom, för snart är tiden ute och en hockeygigant försvinner från Djurgården för alltid!

Tack för mig!

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN