Spela på NHL

Världens största hockeyliga NHL är något som engagerar alla hockeyintresserade, med sitt fartfyllda spel, många tacklingar och världens bästa spelare är det inte konstigt. Just nu är vi mitt uppe i Stanley Cup-finalen mellan St. Louis Blues och Boston Bruins, en riktigt jämn final vi följer med spänning. Många är vi som gillar att spela på NHL och andra hockeyligor, där spänningen är som störst hittar ni oss alltid. Med flera matcher varje vecka är spelmöjligheterna stora och vi är inte sena med att hänga på tåget!

NHL odds och speltips

Med spänning följer vi storstjärnorna i deras kamp om bucklan, ska Alexander Ovechkin vinna målligan igen som så många gånger förr? Ja det finns många marknader att hålla koll på därute. Vi på hockeybladet är alltid måna om att hitta bäst tips och odds inför matcherna och håller därför koll åt dig, här kan du hitta bra odds och speltips till NHL. Ovechkin har ju hållt sin grymma form i flera år nu. Men han får bra motstånd i form av många hungriga yngre spelare som nu börjar ta för sig mer och mer, Nikita Kucherov, Connor McDavid, Nathan MacKinnon, grymma spelare hela bunten och vi kan inte hålla oss från att hoppas de fortsätter utvecklas i samma takt även nästa säsong så att vi får se än mer hockeygodis! Se till att inte missa tipsen från experterna så att du inte missar något viktigt inför matcherna, man kan aldrig vara för väl förberedd.

NHL säsong 2020

Årets säsong har bjudit på en ruggig final mellan Bruins och Blues, och vi kan inte hålla oss till nästa uppstart. Vad ska kommande säsong bjuda på för pärlor, ska vår svenska publikfavorit Mika Zibanejad hitta tillbaks till isen för att göra mål istället för att spinna skivor bakom DJ-båset? Mika berättade till NHL efter sin spelning att ”Det var kul, musik är något jag gjort ett tag och det var spännande att få spela på en festival som denna. Det är något jag sett fram emot väldigt länge, så det är klart att det var väldigt kul.” Vi är många som hoppas att han uppskattar hockeyn mer dock, Mika säger att även han längtar tillbaks till de Amerikanska arenorna publiken i ryggen, fastän han även gillat DJ:andet och ska fortsätta med det. Tur för oss då Mika gjorde sin bästa säsong förra året med 74 poäng på 82 matcher! Under sommaren följer vi med spänning för att se om några intressanta övergångar görs. Vi har redan sett svensken Mattias Janmark fått signa på för en säsong med Dallas Stars till 2.3 miljoner dollar, förhoppningsvis går det bra för honom med sitt nya kontrakt! Mattias gjorde 25 poäng förra året på 81 matcher med Dallas, en nyckelspelare i boxplay med sin starka skridskoåkning och mycket uppskattad av coachen för sin förmåga att följa med både offensivt och defensivt. För senaste nytt från NHL kan du enkelt gå in på deras hemsida https://www.nhl.com/.

Följ senaste nytt inför nästa NHL-säsong

Se till att få senaste nyheterna så att du inte missar guldkornen därute inför 2020 års NHL-säsong. Vi på hockeybladet är aldrig sena med de senaste nyheterna och övergångarna, se bara till att spara våran NHL sektion som ett bokmärke så är du bara ett klick iväg från spänningen. Med nyheter kring NHL, SHL, landslagen och alla övergångar kan du enkelt hålla koll på våra hockeystjärnor på andra sidan atlanten. Vi hoppas att få se många fler svenskar i världens bästa liga och kanske är det en ny på gång nu i form av Djurgårdens poängkung Jakob Lilja? Vi följer silly season-spänningen med båda ögonen öppna!

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN