SLUTSPEL 2021: Semifinal Rögle-Skellefteå – tider och tips

Semifinalen Rögle-Skellefteå startar ikväll fredag, den spelas i bäst av fem matcher och Rögle startar med två hemmamatcher. Här är alla tider och Hockeybladets tips.

Ikväll fortsätter semifinalerna med matchserien Rögle-Skellefteå och det är dags att utse finallagen 2021, du kan läsa om serien mellan Växjö och Örebro här. På grund av pandemin och den förlängda säsongen spelas semifinalerna i bäst av fem. Det bäst rankade laget startar med två hemmamatcher, något som kan ge ett skrälläge när matchserien vänder.

Rögle-Skellefteå

Lagmaskinen Rögle gjorde proceduren kort med de regerande mästarna Frölunda. Göteborgarna städades av i fyra raka matcher och Ängelholmslaget imponerade. Nu har de haft hela nio dagar på sig att finslipa formen. Är den kvar, eller har de hunnit bli ringrostiga?

Skellefteå å sin sida har endast fått vila i tre dagar och har sju matcher i kroppen. De betvingade rivalen Luleå först i den sjunde och avgörande matchen. Har de en fördel av att vara uppe i matchtempo redan eller är de slutkörda?

Datum Tid Hemma Borta Stream
23/4 19.00 Rögle Skellefteå C More
24/4 15.15 Rögle Skellefteå C More
26/4 20.00 Skellefteå Rögle C More
Ev. 27/4 20.00 Skellefteå Rögle C More
Ev. 29/4 20.00 Rögle Skellefteå C More
Nyckelspelare Rögle

Rögle är en lagmaskin, men om vi ska plocka fram några spelare så börjar vi med Adam Tambellini som nyligen skrev på ett nytt treåskontrakt. Vi lyfter fram Daniel Zaar som bara blir bättre och bättre. Sen lyfter vi även fram Christoffer Rifalk som den trygga sista utposten. Visst, vi skulle kunna ränka upp ett antal spelare till, men vi stannar där.

Nyckelspelare Skellefteå

I Skellefteå lyfter vi fram Pär Lindholm, Jesper Frödén och målvakten Gustaf Lindvall som tar ett extremt ansvar när Arvid Söderblom har saknats i laget.

Möten under säsongen: SKE-RBK 4-5, RBK-SKE 5-2, SKE-RBK 2-0, RBK-SKE 4-2
Tips: Trots att alla siffror talar för Rögle går tipset till slutspelsveteranerna i Skellefteå. Skellefteå vinner med 3-1 i matcher.

Vilka går till final?

View Results

Loading ... Loading ...

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN