Ytterligare en före detta Djurgårdare i Karlskrona

Karlskrona har gjort klart med ytterligare en före detta Djurgårdare. Den 24-årige forwarden har skrivit på för en säsong i Blekingeklubben.

Han gjorde seniordebut i Djurgården redan 2011 och totalt spelade Ludwig Blomstrand 32 seniormatcher för stockholmarna innan han gick till moderklubben Almtuna. I tre säsonger var han sedan i USA och spelade både AHL och ECHL, innan det bar hem till moderklubben igen.

Nu har den 24-årige Uppsalasonen skrivit på ett kontrakt över en säsong med Karlskrona. Ett Karlskrona som kom hamnade i ingenmansland och missade slutspelet i de sista omgångarna av SHL.

– Ludwig är en kille som jobbar hårt och vill framåt. Han är i en bra ålder, har bra skott och han passar bra in i laget. Jag tror att han kan ta nästa steg hos oss, säger Karlskronas sportchef Patric Larsson.

På grund av Karlskronas dåliga ekonomi har parterna gjort upp att Blomstrand inte får någon lön över sommaren.

– Jag kan också nämna att vi ha en överenskommelse där vi inte har någon kostnad för Ludwig över sommaren, säger Larsson.

Fler gamla Djurgårdare i KHK

I Karlskrona spelare flera spelare som på ett eller annat sätt har anknytning till Djurgården, antingen som ungdomsspelare eller i A-laget. Alexander Deilert, Bobbo Petersson, David Printz, Ludwig Blomstrand, Filip Cruseman, Mattias Guter och Emil Lundberg har samtliga spelat för Djurgården.

Du följer Karlskronas silly season här>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN