Volden bekräftar: Lämnar Rögle och SHL

Det blir den norske målvakten Lars Volden som får lämna Rögle efter att NHL-förstärkningen Anders Lindbäck anslutit till klubben. Det bekräftar spelarena själv.
– Det är såklart tråkigt att lämna Rögle, säger Volden.

Enligt uppgifter till HD Sporten är Lars Volden klar för slovakiska Dukla Trencin, målvakten själv bekräftar att han lämnar Rögle. Han vill dock inte säga var han kommer att spela resten av säsongen.

– Kontraktet är påskrivet och det är en klubb utanför Sverige. Mer än så kan jag inte säga just nu, säger Lars Volden till HD Sporten.

Volden spelade upp Rögle i SHL

Den norske målvakten kom till Ängelholmslaget inför säsongen 2014/15 och var en av de bidragande orsakerna till att laget gick upp i SHL den säsongen. Förra säsongen vaktade han skåningarnas mål 24 gånger, den här säsongen stannade siffran vid åtta matcher.

– Det är såklart tråkigt att lämna Rögle. Jag har varit i klubben under nästan tre säsonger och känner alla gubbarna i laget och folk i staden. Men jag behöver matcher och för mig är det här alternativet det bästa. Jag har två val: antingen ser jag på det här som en negativ grej eller ser jag det positivt att uppleva nya saker på ett nytt ställe, säger Volden.
´
Hur ser du på att det blev som det blev i Rögle?
– Så är det i hockey. Allt händer av en anledning och jag försöker att vara positiv. Nu är mitt fokus på min nya klubb och jag ser fram emot vad som väntar.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN