VM-forwarden kan lämna efter uttåget

Vart VM-forwarden Johan Sundström spelar kommande säsong är ännu oklart. Enligt heshootshescoores.com är det flertalet klubbar som rycker i svensken.

Igår kväll tog sig Brynäs IF till final där man ställs mot småländska HV71. De som fick stryka med på vägen i Brynäs framfart var fjolårets svenska mästare Frölunda. Efter att ha haft dubbla matchbollar mot Brynäs kunde de inte knyta ihop säcken och förlorade de två sista matcherna med 6-0 respektive 3-1.

Guldhjälten kan lämna

En av nyckelspelarna i fjolårets lagbygge som även denna säsongen visat på sina kvalitéer är VM-forwarden Johan Sundström. Det har tidigare under våren pratats om ett intresse från den ryska hockeyklubben Avangard Omsk som i årets Gagarin Cup åkte ut i kvartsfinal.

Nu uppger den schweiziska sajten heshootshescoores.com att det även finns ett intresse från klubbar i NLA. Sundström som 2011 blev draftad av New York Islanders återvände till Sverige för att ta ny fart på karriären. Sajten uppger även att Islanders General Manager Gareth Snow tidigare sagt att en återkomst för Sundström inte ska uteslutas.

Stundande VM-turnering

Om det blir VM-spel för Johan Sundström även denna säsongen är oklart. Sverige spelar under påskaftonsdagen landskamp mot Lettland och fortsätten den 14:e och 15:e april mot Vitryssland där Sundström kan bli en del av den svenska landslagstruppen. I slutet av april spelas även sista Euro Hockey Tour-turneringen dit även vissa NHL-stjärnor kommer att ansluta inför VM.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN