Västerås breddar målvaktssidan med 18-årige målvakten

Västerås och Linköping har kommit överens om ett låneavtal gällande LHC-målvakten Jesper Myrenberg, meddelar Västerås på sin webbplats.

Västerås säkrar upp målvaktssidan inför avslutningen av säsongen. Nu står det klart att den Hockeyallsvenska klubben, vid behov, kan låna Linköpingsmålvakten Jesper Myrenberg, skriver Västerås på sin hemsida.

– Om vi ska kunna göra ett lån under den sista delen av säsongen måste vi göra på det här sättet. Vi har därför namngivit Jesper som målvakt till vår trupp, så vi har möjligheten att låna in honom, säger Västerås sportchef Patrik Zetterberg till klubbens hemsida.

Den 18-årige målvakten, som har IFK Täby som moderklubb, har spelat i Linköpings organisation sedan säsongen 2016/2017. Denna säsongen har det blivit 27 matcher med klubbens J20-lag, en SHL-match med A-laget och två matcher med Västervik.

Patrik Zetterberg är tydlig med att Myrenberg endast kommer att lånas till Västerås om det blir problem på målvaktssidan med skador eller sjukdomar.

– Nej, det lånet kommer endast att nyttjas om vi får skade- eller sjukdomsproblem på våra nuvarande målvakter. Då har vi Jesper som backup, säger sportchefen till Västerås hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN