Foto: Bildbyrån
Oskarshamn förstärker forwardssidan inför den kommande säsongen i SHL. Nu står det klart att Gustaf Franzén förstärker klubben.
– Jag ser honom mest som en center, en hårt arbetande och spelskicklig sådan som också är duktig tekare, vilket är en nog så viktig detalj, säger Oskarshamns sportchef Daniel Stolt till klubbens webbplats.

Oskarshamn värvar forward. Gustav Franzén, senast i Karlskoga, har tecknat ett kontrakt över de två kommande säsongerna med Smålandsklubben, skriver Oskarshamn på sin hemsida.

Oskarshamns sportchef Daniel Stolt beskriver Franzén som en spelskicklig spelare med bra spelförståelse.

– Framför allt är han spelskicklig och har väldigt bra spelförståelse. På de flesta nivåer gör han mycket poäng och vi hoppas få ut dom här poängen även i SHL. Det som kittlar är potentialen i honom och vi får förhoppningsvis njuta av honom i två säsonger i SHL, säger Stolt till Oskarshamns hemsida.

För Gustaf Franzén blir det inte första gången som det blir spel i SHL. Sedan tidigare har 22-åringen bokförts för 5 matcher i HV71 och 71 matcher i Örebrodressen. Under den senaste säsongen noterades Franzén från Valdemarsvik för 52 matcher och 34 (17+17) poäng i Karlskogadressen.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer