Värvar forward: ”ung och spännande spelare”

0
415
Foto: Bildbyrån
Oskar Pettersson lämnar Modo för spel i Västervik den kommande säsongen. – Oskar är en ung och spännande spelare som är användbar både offensivt och defensivt. Han jobbar hårt, men har även under sin juniortid producerat bra med poäng, säger Västerviks sportchef Emil Georgsson till klubbens hemsida.

Västervik värvar forward från Modo. Oskar Pettersson har tecknat ett kontrakt med Smålandsklubben över den kommande säsongen, skriver Västervik på sin hemsida. 20-åringen kommer senast från spel i Modo där Pettersson spelat under stora delar av sin karriär. Totalt har forwarden bokförts för 54 matcher i HockeyAllsvenskan i Mododressen.

Västerviks sportchef Emil Georgsson berättar att man tittade på Pettersson under SM-slutspelet för J20 och att man gillade vad man såg.

– Vi var och tittade på Oskar under SM-slutspelet för J20 och vi gillade det vi såg. Vi tror, likt Emil Alba som kom samma väg från Modo ifjol, att Oskar kan få samma utväxling genom att byta från en större förening till en mindre. Deras resor påminner om varandras, säger Georgsson till Västerviks hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.