UPPGIFTER: Ytterligare en spelare på väg bort från Rögle

Nu kommer uppgifter från HD.se att ytterligare en spelare är på väg att lämna Rögle. Ombyggnaden av Ängelholmslaget är i full gång.
– Det är klart det är. Det är absolut klubbar som hört av sig. Så är det, säger Hedberg till HD.se.

Chris Abbott har startat en ombyggnation deluxe av Rögle, som ligger sist i SHL. Nu kommer HD.se med uppgifter om att en av klubbens tidigare stöttepelare Edwin Hedberg ska vara på väg bort från krisklubben.

Vill lämna – tillhör inte framtiden

UPPGIFTER: Ytterligare en spelare på väg bort från Rögle
Edwin Hedberg. Foro: Bildbyrån

Det finns uppgifter som säger att Hedberg vill lämna Ängelholmsklubben. Han har tröttnat på att sitta på bänken. Dessutom ska den 23-årige forwarden inte ingå i Abbottbrödernas planer för ett framtida lagbygge.

– Jag har inte spelat så mycket som jag gjort tidigare så jag förstår absolut att det snackas, säger han till HD.se och fortsätter:

– Men jag har kontrakt här, så just nu kan jag inte säga så mycket. Jag utgår från det, jag är här nu, jag måste fokusera på det.

Kvalhjälte

Hedberg blev snabbt en publikfavorit och hjälte när han kom in under den förra säsongen. Han var den stora anledningen till att klubben höll sig kvar i SHL. Efter succén belönades Hedberg med ett kontrakt över den här säsongen. Till HD.se säger han att han inte har några tankar på att bryta kontraktet.

Det finns uppgifter om att både klubbar i SHL och utomlands fått upp ögonen för Hedberg, men spelaren själv är förtegen när han konfronteras med uppgifterna. Han medger dock att det finns ett intresse för honom.

Om sitt förtroende för den nye tränaren Cam Abbott säger Hedberg:

– Det är väl okej. Det syns väl på speltiden. Så här är hockey, det är upp och ner, det är många som slåss om platserna nu. Konkurrens är bra.

Abbotts storstädning

Sedan bröderna Abbott kommit till Rögle har Cade Fairchild, Almen Bibic, och Mathias From lämnat klubben. Nu finns alltså uppgifter på att även Kevin Gagné och Edwin Hedberg ska vara nära en flytt från Ängelholm.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN