Uppgifter: Rögleprofil intresserar Malmö

Malmös trupp är i behov att bli större och nu avslöjar MrMadhawk att Redhawmks har en Rögleprofil på radarn. Det blir dock svårt för Malmö att värva AHL-forwarden.
– Tyvärr är det förmodligen att långskott, säger Patrik Sylvegård.

22-årigen har blivit en Rögleprofil där han gjorde succé innan han värvades till Luleå. Nu spelar Daniel Zaar i AHL och Cleveland Monsters. Zaar har nu hamnat under Malmö Redhawks lupp och sportchefen Patrik Sylvegård medger att det är en intressant spelare för Malmö.

– Han är en intressant spelare för oss, men tyvärr är det förmodligen att långskott, då han vill vara kvar där borta, säger Sylvegård till MrMadhawk.

Zaar har spelat med Sylegårds son

Forwarden från Jonstorp utanför Ängelholm gjorde succé i Rögle säsongen 2013/14 och lånades ut till Luleå säsongen efter. I Luleå spelade Zaar med Patrik Sylvegårds son Emil och genom det lärde känna familjen Sylvegård.

– Jag känner honom privat. Han har spelat med min son också. Det är en bra spelare, som hade passat in hos oss. Och ingen nackdel att det är en svensk och mycket intressant spelare för oss.

Rögleprofil i AHL

Sedan två säsonger spelar Zaar i AHL, första säsongen spelade han i Lake Erie Monsters och den gånga säsongen spelade han i Cleveland Monsters och enligt uppgifter vill han fortsätta spela på andra sidan Atlanten.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN