UPPGIFTER: Dick Axelsson kan lämna Färjestad

Han var en prestigevärvning och en av de stora orsakerna till att Färjestad lyft den här säsongen. Nu kommer uppgifter till Hockeybladet att Dick Axelsson kan lämna Färjestad. Ny klubbadress är oklar.

Färjestads storstjärna Dick Axelsson kan lämna Färjestad efter säsongen, trots att han har ett optionsår kvar på kontraktet. Anledningen ska enligt en källa till Hockeybladet vara att han vill flytta hem till Stockholm, där Axelsson har byggt ett hus och det är färdigt. Redan den här säsongen har Axelsson spenderat sina lediga dagar i Stockholm.

SHL?

Det ryktades redan innan den här säsongen att forwardsstjärnan skulle skriva på för Djurgården så han setts på Hovet under ett flertal matcher. Nu blev det Karlstad och klubben han fick sitt stora genombrott i istället. Nu kan Djurgården vara aktuellt igen, om inte AIK tar klivet upp i SHL eller om han kan tänka sig att spela i Hockeyallsvenskan.

Gör sin bästa säsong

Den Huddingefostrade anfallsstjärnan gör i år sin poängbästa säsong i SHL. Han har tangerat sitt tidigare rekord på 35 poäng, den här säsongen har han gjort fler mål än under säsongen 2013/2014 i Frölunda. Det återstår dessutom 15 matcher för Färjestad innan SHL:s grundserie är slutspelad. Senast igår stod han för ett mål och en assist.

Mer om FBK>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN