Unga forwarden lånas ut till Västervik

Efter 21 matcher i Modo denna säsongen står det klart att Tim Wahlgren lånas ut från Modo till Västervik resten av säsongen, meddelar klubbarna på sin webbplatser.

Tim Wahlgren lånas ut från Mora till Västervik, meddelar de båda klubbarna på sina respektive webbplatser. Den 20-årige forwarden har under säsongen bokförts för 21 matcher och två poäng (1+1) i Modo, men nu väntar spel i Västervik resten av säsongen.

– Det här möjliggör för honom att få mer istid under resten av säsongen. Tim Wahlgren har ett år kvar på kontraktet och efter den sista april tillhör han åter MODO Hockey när kontraktet gäller till och med säsongen 2019/2020, säger Modos sportchef, Micke Sundlöv, till Modos hemsida.

”Ett givet val för oss”

Wahlgren, som har spelat i Modos J18-, J20- och nu senast A-lag, har totalt spelat 116 matcher i Hockeyallsvenskan och samtliga matcher har han spelat i Mododressen.

– Vi är väldigt glada att kunna låna Tim Wahlgren från Modo säsongen ut. Tim är en spännande center och en stor talang som väntar på sitt genombrott. Tanken inför säsongen var att han skulle ta det klivet med MODO, men säsongen har inte varit vad man hoppats på. När hans namn kom på tal var det en ”no brainer” och ett givet val för oss, säger Västerviks sportchef, Emil Georgsson, till Västerviks hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN