Unga forwarden förlänger kontraktet: ”kommer ta stora kliv”

Pantern förlänger kontraktet med ung forward. Oscar Eklind är klar för spel i klubben ytterligare två säsonger, meddelar Pantern på sin webbplats.

Oscar Eklind blir kvar i Pantern de två kommande säsongerna, meddelar klubben på sin hemsida. Den 20-årige forwarden, som bokfördes för 52 matcher och 17 (4+13) poäng i Panterndressen denna säsongen, har spelat totalt 80 matcher i Hockeyallsvenskan med Pantern och nu väntar alltså fler matcher i Malmöklubben för Eklind.

– Det ska bli kul att ta mina nästa steg i karriären i IKP och även hjälpa laget och klubben på resan som vi påbörjat tillsammans. Jag ser fram emot de kommande två säsongerna med glädje, säger Eklind till Panterns hemsida.

Panterns huvudtränare och sportchef Viktor Stråhle är nöjd med kontraktsförlängningen och är säker på att Eklind, som spelat 15 SHL-matcher med Malmö, kommer att utvecklas ännu mer.

– Fantastiskt roligt att se Ekan i Pantern även i framtiden. Han är en storväxt och stark forward som vi kan använda i alla spelformer, och jag vet att han kommer ta stora kliv i sin utveckling även kommande säsong, säger Stråhle till Panterns hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN