Tvingas lämna ”Gnaget”– lånas ut till konkurrenten

Han återvände till AIK efter sitt genombrott och SHL-kontrakt. Nu tvingas han lämna  och lånas ut till konkurrenten på grund av konkurrensen i ”Gnaget”.

Efter att ha sprutat in poäng som junior så slog Victor Ekarv till slut igenom som senior. Med 17 poäng på 33 matcher i Hockeyallsvenskan skrev han säsongen 15/16 på för Luleå i SHL. Väl det uteblev succén och han har sedan dess studsat mellan högsta och näst högsta serien. Nu är han klar för ytterligare en ny klubb, om än bara på lån.

Återvände till ”Gnaget”

23-årige Ekarv återvände till Stockholm och AIK i slutet på förra säsongen. Då hann han med 5 poäng på 7 matcher i grundserien följt av 8 poänglösa i slutet på säsongen. Nu skulle han hitta tillbaka till sitt forna jag i AIK igen. Så har fallet dock inte blivit och han lånas istället ut till en av konkurrenterna i Hockeyallsvenskan.

– Försäsongen kändes bra för egen del men det har där efter blivit en tuff konkurrenssituation med lite speltid. Jag vill verkligen ta chansen nu att visa vad jag kan där center-rollen passar mig, Det känns jättekul och det har gått ganska snabbt där vi alla kommit till en bra lösning. Jag är förväntansfull, säger Ekarv till sin nya klubbs hemsida.

Lånas ut till konkurrenten

Ny klubb är MODO Hockey. Ö-viksklubben som efter en strålande inledning nu har gått lite på knäna. Dock lyckades man slå just AIK på Hovet så sent som i lördags för att vända formen till det positiva. Nu får man alltså in en ny spelare för att täcka upp på centersidan.

– En spelskicklig spelare som varit med, men haft det lite tuffare de senaste säsongerna då han drabbats av skador. Nu är han helt skadefri, revanschsugen och laddad för att komma till MODO Hockey och tävla. Han är en bra skridskoåkare och en spelskicklig center, vilket vi är i behov av, säger huvudtränaren Hans Särkijärvi.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN