Tvillingbröderna klara för tabelljumbon: ”kommer hjälpa oss”

Tvillingbröderna Oscar och Victor Ahlström återvänder till svensk hockey. De båda har skrivit på ett kontrakt med AIK resten av säsongen.
– De har varit en injektion sedan de kom in i laget och kommer hjälpa oss i det offensiva spelet, säger AIK:s sportchef Anders Gozzi till klubbens hemsida.

Tvillingbröderna Oscar och Victor Ahlström varit på tryout i AIK under en veckas tid. Nu står det klart att tabelljumbon har skrivit kontrakt med bröderna säsongen ut, meddelar AIK på sin webbplats.

I december 2018 stod det klart att de båda lämnade den franska klubben Mulhouse efter fyra matcher. Sedan dess har de inte noterats för spel i någon annan klubb. Nu väntar alltså spel i AIK resten av säsongen för Oscar och Victor Ahlström.

– Både Oscar och Victor kommer att bli en viktig ingrediens i vår. De har varit en injektion sedan de kom in i laget och kommer hjälpa oss i det offensiva spelet. De känner även en stor glädje och vilja att spela i AIK, säger AIK:s sportchef Anders Gozzi till klubbens hemsida.

Mellan säsongerna 2009/2010 och 2013/2014 gjorde bröderna fem raka säsonger i AIK. I AIK:s senaste match stod Västervik för motståndet och då fanns de 33-åriga bröderna med. Efter 34 omgångar av HockeyAllsvenskan ligger AIK placerade på sista plats med tolv poäng upp till Kristianstad på säker mark.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN