Trotjänaren förlänger – klar för fjortonde säsongen i klubben

Fredrik Johansson gör sin trettonde säsong i Västerås. Nu har trotjänaren skrivit på ett nytt kontrakt, meddelar klubben på sin webbplats.

Fredrik Johansson har skrivit på för ytterligare en säsong i Västerås, skriver klubben på sin hemsida. Centern, som har bokförts för 454 matcher i Hockeyallsvenskan, inne på sin trettonde säsong i Västeråsdressen och nu är 34-åringen alltså klar för en fjortonde säsong i klubben.

– Freddan är först och främst fortfarande en skicklig spelare som gör vårt lag bättre. Sen är han lite av ”Mr VIK” för mig för tillfället. Han var med när vi åkte ur, när vi gick upp igen och nu är han med och etablerar oss i Hockeyallsvenskan på nytt, säger Västerås sportchef Patrik Zetterberg till klubbens hemsida.

De fyra senaste säsongerna har Fredrik Johansson varit lagkapten i Västerås och Zetterberg berättar vidare att centern är en uppskattad person både på och utanför isen.

– Det känns naturligt att Freddan är med ett år till. Kul att han själv också vill vara med och ta nästa kliv med föreningen. Han är en bra ambassadör för VIK, både på och utanför isen. Uppskattad i laget, hos partners och supportrar, säger Zetterberg till Västerås hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN