Foto: Bildbyrån
Västerås förlänger kontrakten med huvudtränaren Thomas Paananen och sportchefen Patrik Zetterberg, meddelade klubben på sin webbplats under fredagen.
– Jag är jätteglad. Vi är i början av något stort känns det som, säger Patrik Zetterberg till klubbens hemsida.

Under fredagen presenterade Västerås på sin hemsida att huvudtränaren Thomas Paananen och sportchefen Patrik Zetterberg förlänger sina kontrakt. Detta gör att Paananen och Zetterberg blir kvar i Västerås de tre kommande säsongerna.

– De har båda presterat väldigt bra och vi känner att vi vill fortsätta på den inslagna vägen. Vi tror att kontinuiteten är viktig i det här läget och är glada att få möjligheten att jobba vidare i tre år till. Vi vet att det funnits intresse utifrån för båda två, vilket är naturligt när de har gjort ett så bra jobb här. Då känns det såklart extra kul att Patrik och Thomas ändå väljer att fortsätta sin resa med VIK, säger Västerås ordförande Pär Södergren till klubbens hemsida.

“Ännu mer blodad tand”

Patrik Zetterberg förlängde sitt kontrakt med ett år och har nu kontrakt med Västerås över de tre kommande säsongerna. Själv menar sportchefen att han lär sig saker varje dag och att han har haft två fantastiska år i klubben.

– Jag lär mig saker varje dag. Vi har haft två fantastiska år och nu har man ännu mer blodad tand att ta föreningen till nästa nivå, där jag tycker att vi hör hemma. Men man måste förstå att det kräver stort tålamod, noggranhet och ödmjukhet. Man kan inte tro att det ska gå över en natt. Jag kommer göra allt som står i min makt för att ta föreningen framåt och förhoppningsvis vara en del i att vi lyckas nå de mål vi sätter upp, säger Zetterberg till Västerås hemsida.

Thomas Paananen har varit tränare i Västerås under de åtta senaste säsongerna men tog steget upp som A-lagstränare inför den senaste säsongen.

– Jag känner en stolthet över att få fortsätta den här resan. Vi har börjat något väldigt bra här och den målsättningen är såklart att ta klubben till nästa nivå. Vi känner att vi gör rätt saker, men det är små marginaler och det gäller att vara konsekvent med vad vi håller på med för att vi ska lyckas, säger Paananen till Västerås hemsida.

Kommentarer

Kommentarer