Tränaren förlänger kontraktet: ”vi är på rätt väg”

0
153
Foto: Bildbyrån
Peter Andersson och Malmö har kommit överens om en kontraktsförlängning. Nu står det klart att huvudtränaren blir kvar i Skåneklubben till och med säsongen 2020/2021.
– Klubben med hela organisationen och truppen, med spelare och ledare, har tagit små kliv framåt och känslan är att vi är på rätt väg, säger Peter Andersson i ett pressmeddelande.

Peter Andersson blir kvar i Malmö, meddelar klubben i ett pressmeddelande. Andersson, som kom till Malmö efter klubbens avancemang till SHL, har tagit Redhawks till två semifinaler och en kvartsfinal under sin senaste sejour i klubben. Nu blir det alltså ytterligare tre säsonger i Malmöbåset för 53-åringen.

– Min känsla att fortsätta är positiv och jag ser många killar som vill bli bättre och som vill försöka nå en jätteframgång i den här klubben. Ambitionen och visionen att vinna finns. Klubben känner att jag kan vara en av personerna som ska driva oss dit och det känner jag också, att jag kan ge det som behövs för att nå de målen, säger Andersson i pressmeddelandet.

Malmös sportchef Patrik Sylvegård är nöjd men kontraktsförlängningen och menar att Peter Andersson är en av Sveriges främsta tränare.

– Peter har verkligen visat att han är en av SHL:s och hela Sveriges främsta tränare. Under den tid han har varit hos oss har han gjort ett jättebra jobb med laget och vi är övertygade om att han är rätt tränare för att vi ska bli ännu bättre. Dessutom är stabilitet och kontinuitet något vi tror mycket på och vi vill fortsätta att arbeta långsiktigt, säger Sylvegård i pressmeddelandet.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

12 + sexton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.