Tränaren förlänger kontraktet med SHL-klubben

Inför säsongen kom Henning Sohlberg till Malmö Redhawks. Nu står det klart att målvaktstränaren förlänger sitt kontrakt, meddelar klubben i ett pressmeddelande.

När målvaktstränaren Andreas Eriksson lämnade Malmö Redhawks efter säsongen 2017/2018 kom Henning Sohlberg in och ersatte. Nu står det klart att Sohlberg förlänger sitt kontrakt till och med säsongen 2021/2022 med Malmö, skriver klubben i ett pressmeddelande.

– Jag känner glädje och stolthet över att få det här förtroendet och att stanna kvar i klubben. Klubbledningen har visat att de tror på mig, på det jag gör och står för. Det ska bli jättekul att fortsätta jobba tillsammans med alla våra målvakter och med mina kollegor i tränarrummet, säger Henning Sohlberg i pressmeddelandet.

”Visar ett stort engagemang”

Malmös sportchef Patrik Sylvegård är nöjd över kontraktsförlängningen med Henning Sohlberg, som under den senaste säsongen var målvaktstränare i Pantern och Malmös J18- och J20-lag.

– Henning har gjort ett jättebra jobb hittills. Han visar ett stort engagemang varje dag, sprider mycket glädje runt sig och är omtyckt av alla i och runt laget. Dessutom har han visat hur han utvecklar våra målvakter i hela organisationen. Det ska blir roligt och spännande att följa honom och hans arbete under de kommande åren, säger Sylvegård i pressmeddelandet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN