Tränaren återvänder till Skellefteå: ”spännande att få in honom i föreningen igen”

Mikael Aaro, som senast var assisterande tränare i Karlskrona två säsonger återvänder till Skellefteå och klubbens J20-lag, meddelar klubben på sin webbplats.

Under säsongen har Mikael Aaro varit borta från ishockeyn. Dessförinnan har Mikael Aaro varit assisterande tränare i Karlskrona. Nu står det klart att Aaro lämnar Karlskrona och  återvänder till Skellefteås J20-lag som han var assisterande tränare i säsongen 2015/2016, skriver Skellefteå på sin hemsida.

– Man har så klart lärt sig mycket av att få vara på högstanivå. Inte bara runt hockeyn utan ledarskapsmässigt överlag när det kommer till att jobba med grupper etc. Det är viktigt hur man leder och hur man bildar så det är många intressanta grejer man tar med sig helt klart, säger Aaro till Skellefteås hemsida.

Skellefteås sportchef Nils Lundkvist är nöjd med att ha tillbaka Aaro i klubben.

– Mikael är ju förhållandevis ung men har hunnit bygga på sig en hel del erfarenhet och stått i ett SHL-bås också, så det känns spännande att få in honom i föreningen igen. Han har ju varit här förut och känner till hur vi jobbar, så nu ska vi få ta del av den kunskap han fått med sig under den tid han varit borta och fortsätta förädla och utveckla honom som ledare här framöver. Då kommer vi ha ett bra team på J20-sidan, med han och Lasse, säger sportchefen till Skellefteås hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN